Szeretnél közzé tenni egy cikket?

Esetleg lőttél pár jó képet a versenyről?

Van egy videód, ami sajátodnak tekinthető?

 

Nos itt a lehetőség! A MotoX.hu-n ezt mostantól megteheted! Csak küldj egy e-mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., valós névvel, tárggyal ellátva, valamint áttekinthetően szerkesztve. Ide várjuk beszámolóidat, akár versenyző, akár néző szemmel íródott, továbbá fényképeidet, vagy videódat, amit saját eszközöddel vettél fel és nem tartalmaz szerzői jog által védett felvételeket.

 

A MotoX.hu a moderálás jogát fenntartja! Ha negatív hangvételű sorokat szeretnél publikálni, arra a szerkesztőség nem adja meg a lehetőséget! Ha fényképeid felbontása, élessége nem éri el az alap követelményt, ezenfelül a nyilvánosság elé nem tárható dolgokat tartalmaz, úgy nem tölthetjük fel az oldalra! Ha úgy ítéljük meg videódat, hogy nem a saját műved, illetve felbontása kicsi, vagy tartalmában kifogást találunk, úgy szintén nem rakhatjuk ki!

 

 

A képek mérete:          800x533 px

Száma:                           maximum 24db

(A meghatározott felbontásnál nagyobb képek, fogadásukat követően konvertálásra kerülnek.)

 

 

Videó mérete:              minimum 1280x720 px

(Ez lehet fejkamerás felvétel is akár.)

 

 

Versenybeszámoló esetén, a pontos helyszín, időpont és a rendezvény hivatalos neve is fontos az iromány mellé!

 

Bármilyen kérdéseddel fordulj szerkesztőségünkhöz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!